Čavlekov stadion danas će biti domaćin sad već tradicionalne manifestacije ‘Dan nogometa Nogometnog saveza Karlovačke županije’, u sklopu koje će biti odigrana i finalna utakmica županijskog Kupa te spuštena zavjesa na još jednu županijsku nogometnu sezonu.

Manifestaciju će od 18 sati otvoriti revijalna utakmica limača Karlovca 1919 i selekcije lige, a sat vremena kasnije ‘plavo-bijeli’ i selekcija lige odmjerit će snage u konkurenciji karlića. U poluvremenu te utakmice, oko 19:20 sati, podijelit će se pehari i medalje najboljima u Ligi veterana. Od 19:45 sati slijedi uručenje priznanja najboljim strijelcima županijskih liga u svim dobnim uzrastima, podjela pehara prvacima seniorskih i juniorskih liga, priznanja u povodu obljetnica klubova, priznanja djelatnicima županijskog Saveza i nagrade za životno djelo NSKŽ-a.

U 20 sati i 15 minuta počinje finalna utakmica Kupa Nogometnog saveza Karlovačke županije između branitelja naslova Karlovca 1919 i Duge Rese 1929. U poluvremenu će biti upriličena podjela pehara i medalja prvacima županijskih liga u konkurenciji pionira, mlađih pionira, limača i karlića, a nakon finala i dodjela pehara i medalja finalistima i pobjednicima Kupa.