Na redovnoj izbornoj sjednici Skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije dosadašnji predsjednik Dario Mrzljak dobio je novi mandat za iduće četiri godine, a on je bio i jedini kandidat. Dopredsjednici su također isti, Krešimir Perković i Željko Berislavić. U Izvršni odbor izabrani su Neven Bastaja, Željko Berislavić, Krešimir Perković, Dražen Frklić, Igor Jelić, Igor Katušin, Danijel Tomačić, Dalibor Turkalj, Ivan Sopčić i Igor Pavlačić. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Zvonko Luketić, a članovi su Miroslav Podvorac i Tomislav Zorinić.

U izvješću za protekle četiri godine Dario Mrzljak istaknuo je da je u infrastrukturu klubova uloženo milijun kuna te da je većina klubova dobila pomoć za infrastrukturu. U sportskoj opremi klubovi su dobili donaciju u ukupnoj vrijednosti od 400 tisuća kuna. Kao najveći uspjeh u tom razdoblju Mrzljak je izdvojio pokretanje Kadetske lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Kod planova za iduće četiri godine Dario Mrzljak izdvojio je izgradnju terena s umjetnom travom na području Karlovačke županije, radit će se na tome da županijski nogomet u svojim centrima dobije još četiri profesionalca, pokušat će se pokrenuti sportska ambulanta, a i dalje će se pomagat klubovima u okviru mogućnosti. Prema financijskom planu u idućoj godini prihodi bi trebali biti 535 tisuća kuna, a rashodi 524 tisuće kuna.

Sjednici su kao gosti prisustvovali dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Nenad Črnko, viši savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić, članovi Izvršnog odbora HNS-a Stjepan Merkaš i Davor Ivić te koordinator za natjecanja HNS-a Neven Šprajcer.