Nogometaši “Karlovca 1919” poraženi su na Stadionu “Branko Čavlović Čavlek” u petom kolu Treće hrvatske nogometne lige Središte od momčadi “Dugog Sela”. Gosti su  pobijedili s 3:0, a pogotke su postigli Maks Slunjski u 36. minuti, Luka Grgić u 85. minuti i Mislav Mikulić u 88 minuti.

“Karlovac 1919” nastupio je u sljedećem sastavu: Bermanec, Basar, Mićunović, Ramić (od 84. Pahanić), Kelava, Mamić (od 62. Šprajcer), Kurečki, Maletić, Prpić (od 84. Joha) Turkalj i Pausić.

Nogometaši “Slunja” pobijedili su u Kutini u 5. kolu Četvrte nogometne lige Središte momčad “Moslavine” s 2:1. Domaćin je poveo u 20. minuti pogotkom Josipa Šenije, izjednačio je Kristijan Sušilović u 29. minuti, a isti igrač postigao je i drugi pogodak za goste u 83. minuti. “Slunj” je nastupio u sljedećem sastavu: Katić, Marinić, Abrlić, Mance (od 81. Bićanić), Turkalj, Božičević (od 54. Paulić), Sušilović (od 90. Špoljarić), Jurčević, Plivelić (od 71. Kučinić), Abrlić i Požega. Slunjani su na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s jedanaest bodova.