Natjecanje u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Nogometnog saveza Karlovačke županije nastavljeno je Ligom za prvaka i Ligom za ostanak. U trećem kolu Lige za prvaka postignuti su sljedeći rezultati: “Croatia 78” – “Vatrogasac” 5:0, “Duga Resa 1929” – “Vojnić 95” 0:0 i “Zrinski Ozalj” – “Ogulin” 2:0. U Ligi za prvaka prvi je “Vojnić 95” 

Pročitaj više

Nogometaši “Ilovca” pobijedili su u Ilovačkoj šumi u 28. kolu skupine A Četvrte nogometne lige Središte momčad “Rudara” iz Dubrave Zabočke s 2:1, nakon prvog poluvremena bilo je 1:1. “Rudar” je poveo u dvanaestoj minuti pogotkom Nikole Mutaka iz kaznenog udarca. Nakon toga domaći igrači preuzeli su inicijativu i u devetnaestoj minuti izjednačili na 1:1, 

Pročitaj više

Nogometaši “Karlovca 1919” pobijedili su na Stadionu “Branko Čavlović Čavlek” u 28. kolu SuperSport Druge nogometne lige momčad “Marsonie” iz Slavonskog Broda s 2:1.  U dvanaestoj minuti Karlovčani su poveli s 1:0, Ivan Matyazh srušen je u kaznenom prostoru, a sudac Jasmin Horvat iz Varaždina pokazao je na bijelu točku. Kapetan Zvonko Pamić pretvorio je 

Pročitaj više

Odigrani su polufinalni susreti Hrvatskog nogometnog kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije. Nogometaši “Karlovca 1919” pobijedili su momčad “Zrinskog Ozlja” sa 6:0. Nogometaši “Vojnića 95” pobijedili su u Novigradu momčad “Dobre” s 2:1. Tako će u finalu igrati “Karlovac 1919” – “Vojnić 95”

U nedjelju od 17 sati i 30 minuta u trećem kolu Lige za prvaka 1. Županijske lige sastaju se “Croatia 78” – “Vatrogasac”, “Duga Resa 1929” – “Vojnić 95” i “Zrinski Ozalj” – “Ogulin”. U trećem kolu Lige za ostanak igraju “Mladost” Rečica – “Draganić” i “Barilović” – “Dobra” Sveti Petar, a slobodan je “Slunj”. 

Pročitaj više

Danas i sutra igraju se utakmice polufinala županijskog kupa. Danas se sastaju Karlovac 1919 – Zrinski Ozalj, a sutra Dobra Novigrad – Vojnić ’95. Obje utakmice počinju u 17.30 sati.

Natjecanje u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Nogometnog saveza Karlovačke županije nastavljeno je Ligom za prvaka i Ligom za ostanak. U drugom kolu Lige za prvaka postignuti su sljedeći rezultati: “Vatrogasac” – “Duga Resa 1929” 0:2, “Ogulin” – “Croatia 78” 2:0 i “Vojnić 95” – “Zrinski Ozalj” 3:0. U Ligi za prvaka prvi je “Vojnić 95” 

Pročitaj više