Nogometaši “Karlovca 1919” igrali su u Zagrebu u 33. kolu Treće hrvatske nogometne lige Središte s momčadi “Španskog” neodlučeno 2:2. Nakon prvog poluvremena bilo je 1:0 za Karlovčane, a strijelac je bio Kristijan Sušilović u 26. minuta. U drugom poluvremenu domaća momčad napravila je preokret i povela s 2:1. Strijelac je bio Ivan Ljubičić u 59. minuti i u 66. minuti iz kaznenog udarca. Karlovčani su izjednačili u 85. minuti drugim pogotkom Kristijana Sušilovića.

“Karlovac 1919” nastupio je u sljedećem sastavu: Bogović, Sušilović, Knezović, Marinić, Prpić, Čakarić (od 56. Soldo), Pribanić, Mićunović (od 56. Mamić), Srpak, Đukić (od 56. Bagarić) i Pausić. “Karlovac 1919” na devetom je mjestu prvenstvene ljestvice sa 45 bodova.

Nogometaši “Slunja” poraženi su u Slunju u 32. kolu Četvrte nogometne lige Središte od momčadi “Banovca” iz Gline. Gosti su pobijedili s 2:1. Pogotke za goste postigli su Pero Savić u šesnaestoj i Matej Cestarić u 59. minuti. Strijelac za slunjsku momčad bio je Luka Požega u četrnaestoj minuti iz kaznenog udarca.

“Slunj” je igrao u sljedećem sastavu: Katić, Paulić, Kučinić (od 46. Matanić), Barić, Božičević (od 62. Plivelić), M. Turkalj (od 76. Špoljarić), Mance, Radočaj, Jurčević, Abrlić i Požega. Slunjani su na petnaestom mjestu prvenstvene ljestvice s 31 bodom.