Nogometaši “Karlovca 1919” pobijedili su na Stadionu “Branko Čavlović Čavlek” u 32. kolu Treće hrvatske nogometne lige Središte momčad “Zagorca” iz Krapine s 3:1. Nakon prvog poluvremena bilo je 1:0 za goste. U drugom dijelu susreta Karlovčani su napravili preokret. Sva tri pogotka postigli su igrači, koji su ušli u drugom poluvremenu Filip Soldo i Luka Čakarić. Na 1:1 izjednačio je Filip Soldo u 66. minuti iz kaznenog udarca. Strijelac za 2:1 bio je Luka Čakarić u 71. minuti. Treći pogodak za Karlovčane postigao je Filip Soldo u 78. minuti.

“Karlovac 1919” nastupio je u sljedećem sastavu: Bogović, Basar, Sušilović, Vratarić, Knezović, Bagarić, Marinić, Prpić (od 66. Čakarić), Olmo (od 80. Pribanić), Mićunović (od 56. Mamić) i Đukić (od 56. Soldo). “Karlovac 1919” na osmom je mjestu prvenstvene ljestvice sa 44 boda.

Nogometaši “Slunja” poraženi su na svom stadionu u 30. kolu Četvrte nogometne lige Središte od momčadi “Tondacha” iz Bedekovčine. Gosti su pobijedili s 1:0. Pogodak je postigao Karlo Bobinec u 75. minuti.

“Slunj” je igrao u sljedećem sastavu: Katić, Paulić, Špoljarić, Kučinić, Barić, Plivelić, Božičević (od 71. Mance), M. Turkalj, Radočaj, Bauman i Abrlić. Slunjani su na petnaestom mjestu prvenstvene ljestvice s 31 bodom.