Big Bang Team iz Zagreba osvojio je naslov pobjednika 49. malonogometnog turnira ‘Karlovac 2017-2018.’ u konkurenciji seniora. U finalnoj utakmici, posljednjoj u ovogodišnjem izdanju turnira, pobijedili su sugrađane iz Caffe bara Play MNK Kustošija sa 4:1 i potpuno zasluženo osvojili pobjednički pehar.

Znatno uzbudljivija od samog finala bila je utakmica za 3. mjesto, u kojoj su Pekare Monika IMT iz Karlovca s 3:2 nadigrale ekipu SC Supra sport Neo logistic iz Zagreba. Zagrepčani su poveli 1:0, ‘pekari’ preokrenuli na 2:1 i nakon novog izjednačenja ipak zabili pobjednički pogodak vrijedan pehara za 3. mjesto.

Najboljim igračem turnira proglašen je Dino Bartoluci iz pobjedničke momčadi, njegov suigrač Jerko Leko je najbolji strijelac, a titulu najboljeg vratara odnio je Kristijan Cingulin iz poražene ekipe. Pobjednici turnira osvojili su i nagradu za fair-play jer su u svojoj ekipi imali jedinu igračicu na turniru – hrvatsku reprezentativku Moniku Conjar.
U polufinalnim susretima Big Bang Team je s 5:1 bio bolji od Pekara Monika IMT, a Caffe bar Play MNK Kustošija je, nakon raspucavanja deveteraca, sa 7:6 slavio nad SC Supra sportom Neo logisticom. Nakon 30 minuta igra bilo je 3:3, iako su ‘playevci’ vodili 3:1.
U revijalnom susretu ekipa Karlovačke županije (muški) i MNK Alumnus SC Flegar, pobjednik ‘Kutije šibica 2017.’ u konkurenciji žena, odigrali su neodlučeno 4:4.