Uspješan je bio nogometaša Karlovca 1919 na startu nove szeone 4. Nogometne lige Središte, dok su igrači Slunja osvojili bod u Odranskom Obrežu.

Nogometaši “Karlovca 1919” pobijedili su na Stadionu “Branko Čavlović Čavlek” momčad “Mladosti” iz Petrinje sa 7:2 Pogotke za Karlovčane postigli su Enes Novinić pet i Matija Štefančić dva. Karlovčani su nastupili u sljedećem sastavu: Demirović, Jaković (od 46. Magdić), Žitko, Mićunović, Turkalj (od 62. Pušić), Štefančić, Novinić, Veselić (od 74. Šprajcer), Joha (od 79. Grdić), Pausić (od 46. Rakocija) i Šalić.  Drugi predstavnik Karlovačke županije u ovom rangu natjecanja “Slunj” igrao je u Odranskom Obrežu s momčadi “Dinama” neodlučeno 2:2. Oba pogotka za Slunjane postigao je Matej Plivelić. “Slunj” je nastupio u sljedećem sastavu: Katić, Paulić (od 75. A. Cindrić), Požega (od 90. Magdić), Matovina, Špelić, Hodak, Špehar, Turkalj, Plivelić, Jurčević (od 86. D. Cindrić) i Matanić (od 80. Radočaj).

Drugo kolo na rasporedu je u srijedu. “Karlovac 1919” gostuje u Zagrebu kod “Jaruna”, dok “Slunj” dočekuje momčad “Stupnika”. Obje utakmice igraju se u 17.30 sati.