Nogometaši Vatrogasca u 4. su kolu Prve županijske lige poraženi u Vojniću pa je, uvjerljivom pobjedom u Svetom Petru, vrh ljestvice preuzela Croatia ’78 iz Žakanja.

Do ovog kola vodeći ‘vatrogasci’, koji nisu bili primili ni pogotka, poveli su protiv domaćeg Vojnića ’95, no u nastavku utakmice Vojnićani su preokrenuli i slavili s uvjerljivih 5:2. Iskoristila je to Croatia ’78 koja je, nakon osvojena tri boda u srijedu u Dugoj Resi, još jednom bila uspješan gost – u Svetom Petru je nadigrala posljednjeplasiranu Dobru s 3:0 i zasjela na vrh ljestvice. Na drugu poziciju smjestio se Slunj, koji je do treće ovosezonske pobjede stigao na svom terenu protiv Zrinskog iz Ozlja rezultatom 4:0.

Korana i Duga Resa 1929 su na Turnju podijelile bodove odigravši neodlučeno 1:1, a svojevrsno iznenađenje dogodilo se prijepodne u Ilovačkoj šumi, gdje je Ilovac s 2:0 porazio momčad Ogulina.

Šišljavić i Barilović zadržali maksimalni učinak i nakon 3. kola

Nakon 3. kola Druge županijske lige sa stopostotnim učinkom ostali su Šišljavić i Barilović. Šišljavićaki su na svom igralištu slavili protiv Oštarija 2:0 i nanijeli im prvi ovosezonski poraz, a Barilović je u Mostanju pobijedio novigradsku Dobru rezultatom 2:1.

Mladost iz Rečice je odnijela sva tri boda iz Zvečaja 6:3 pobjedom nad domaćom Mrežnicom, Kupa je na svom terenu uvjerljivo nadigrala Krnjak sa 4:0, Draganić je u Brežanima slavio nad Frankopanom s 2:1, Petrova Gora i Cetingrad su u Vojniću odigrali neodlučeno 1:1, a slobodna je bila Vrlovka.