Redovna sjednica Skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije održana je u srijedu u Sportskoj dvorani na Rakovcu. Izvješće o radu i financijsko izvješće podnijeli su predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije Dario Mrzljak i glavni tajnik Tomislav Kuzman.

Predsjednik Mrzljak istaknuo je da se pomaže klubovima na niz načina. Prije početka proljetnog dijela sezone Savez je poklonio svakom županijskom klubu po pet lopti. Županijskim prvoligašima po pet lopti za odigravanje utakmica, a županijskim drugoligašima po pet lopti za treninge. Na jesen će drugoligaši dobiti lopte za odigravanje utakmica, a prvoligaši za treninge. Od HNS-a je Savez dobio određene količine opreme, markere, štapove, čunjeve i ostalo, a i to će biti podijeljeno klubovima. Na jesen će NSKŽ svakom županijskom prvoligašu pokloniti video kameru za snimanje utakmica.

Gosti skupštine bili su predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza Neven Šprajcer, Sreten Ćuk i Damir Stipković. U ime gostiju govorio je Neven Šprajcer, koji je istaknuo da će Nogometni savez Karlovačke županije i ove godine imati značajnu podršku HNS-a.